Vinteropbevaring af båd hos Odsherred: Den sikre og problemfri løsning

Vil du være sikker på plads til dit kæreste eje, så bestil plads i god tid på tlf. 8862 6232 eller klik og indsend denne bestillingsformular. For at udfylde bestillingsformularen online, kræves Acrobat Reader, som kan downloades

Ganske gratis til Google Chrome ved at klikke herog Ganske gratis til Microsoft Edge ved at klikke her

Vælger du at udfylde formularen online, bedes du gemme den som .pdf ved at trykke "skriv til pdf" i printervalg. Det vil lette ekspeditionen hvis dokumentet kaldes dit telefonnr.

Dernæst send en mail til: me@odms.dk, vedhæft dokumentet og skriv evt. yderligere ønsker i mailen.

Hos Odsherred Marineservice får du professionel vinteropbevaring af din båd, der sikrer at båden opbevares optimalt gennem hele vinteren.

Vi tilbyder altid at vinterkonservere din båd, ligesom vi altid har ekstra gode priser på vinter servicering af båd, bådmotor & bådtrailer.

Vi tilbyder transport af båden t/r din lokale havn, og kører gerne langt for vore kunder. 

Professionel bådopbevaring

Vi sørger for at vedligeholdelses-lade på bådens batterier, så de ikke klapper sammen over vinteren. Ingen risiko for skimmelsvamp i gulvtæpper, møbler eller på glasfiberen, vi udlufter nemlig kahytten under opbevaring.

Behov for transport af båden? Intet problem, vi henter og bringer efter aftale.

I løbet af vinteren tilbyder vi at udføre vinterkonservering af din båd, servicere din båd, bådmotoren samt trailer efter nærmere aftale. Vælger du denne løsning, sikrer du at din båd står helt klar når foråret kommer.

Pris for opbevaring finder du ved at se nærmere på  vores bestillingsformular. (udfyldes vha Adobe Acrobat. Har du ikke Adobe Acrobat installeret, kan programmet gratis downloades her.)

Indendørs bådhaller er tørre, isolerede og derfor frostfri.

Slip for bekymringer, når vi passer din båd hele vinteren. Har du bestilt indendørs opbevaring skånes gelcoaten, kalechen, motoren & alle de elektriske installationer. Ingen risiko for at eventuel ferskvand i toiletter, vandhaner og brusere fryser til og sprænger installationerne.

Udendørs områder er sikrede mod tyveri og checkes dagligt.

Har du bestilt udendørs opbevaring holder vi øje med at alt sidder på båden som det skal, også under efterårets storme og vinterens nedbør. Vi passer på din båd, uanset hvor den står hos os.

Bemærk: For at gøre brug af vinteropbevaring, SKAL båden være forsikret mod alle former for skader og tyveri

Bådopbevaring pris - få et godt tilbud!

Prisen på opbevaring af din båd afhænger i sagens natur af, hvor meget båden fylder. Er der tale om en lille 16-fodsjolle, der kun fylder få kvadratmeter, er prisen lav, og tilsvarende højere, hvis du har en lystyacht, der optager 50 kvadratmeter.

Herunder kan du se vores standardpriser, og hvor billigt du kan få vinteropbevaret dit kæreste eje. Men bemærk, at du får en masse stærke tilbud, hvis du vælger at få passet din båd hos os vinteren over. Slå på tråden og få et skræddersyet tilbud!

Vi dækker hele landetLigesom med vores bådmekaniker-service, dækker vi hele landet, når det drejer sig om bådopbevaring. Og vi tilbyder også at hente din båd uanset, hvor den står.

Under punktet TRANSPORT, kan du se et nogle af de havne vi henter og bringer fra i forbindelse med opbevaring. Husk, at jo flere services du tilvælger (transport, opbevaring, vinterkonservering, service, polering, maling, osv.), desto bedre bliver prisen.


Priser på vinteropbevaring af båd

Indendørs vinteropbevaring

(Længde + ½ meter) x (Bredde + ½ meter)
Periode: 1. oktober 2023 til 1. April 2024

Pris pr. kvm. kr. 240,-
Inkl. vedligeholdelsesladning på batterier.

Håndteringsgebyr og eventuel
leje af stativ/vogn kr. 1500,-

Udendørs vinteropbevaring

Opbevaring på vores sikrede område
Periode: 1. oktober 2023 til 1. April 2024

Båd eller Trailer pr. måned kr. 220,- / under halvtag kr. 260,- pr. måned
Eks. vedligeholdelsesladning på batterier

Håndteringsgebyr og eventuel
leje af stativ/vogn kr. 1.500,-


Tips til vinterkonservering

Glem alt om frosten til vinter. Vores opbevaringshaller er isolerede og frostfri, og derfor er din bedste ven bedre beskyttet mod Kong Vinter hos os end hjemme i din egen indkørsel.

Tips
Vil du spare pengene på professionel assistance, så er her et par gode tips til, hvordan du klargør din båd til vinter, altså vinterkonservering af båd:

1. Tøm AL ferskvand af: toiletter, brusere, håndvaske, ferskvandstanken, regnvand der gemmer sig i skroget og så videre.
2. Skyl motoren godt igennem med kølervæske. Husk, motoren skal være så varm, at alle termostater er åbne.
3. Lad motoren drukne i spray/skum-olie. På den måde holder du fugten ude af motorens indre dele.
4. Båden skal have luft. Sørg for, at der kan strømme luft ind under presenningen. Åbn et vindue eller to. Sidst bør du også sætte et par fugtfangere ind i kahytten.
5. Tag batteriet med ind. Vil du være sikker på, at dit batteri holder de næste mange år, skal det helst ikke udsættes for minusgrader. Sørg også for at oplad det en gang imellem gennem vinteren.