Quicksilver

Vælger du en Quicksilver båd, vælger du samtidig en verden af stil, kvalitet og helt ufattelig god plads, selv i de mindre både. Her er virkelig tænkt over tingene, og det er en udsøgt nydelse at føle bådens veldesignede V-skrog skære sig gennem vandet med en lethed, der i sandhed får sejlads til at være en leg.

Alle vore Quicksilver både er udstyret med en af de højtydende, robuste Mercury påhængsmotorer samt en lækker udstyrspakke. Hos Quicksilver finder du båden til stort set ethvert behov: Vandsport, weekend-hygge, fisketure og cruiseren til de lækre sommertogter op langs kysterne.

Klik her for at se alle de lækre modeller vi har på lager netop nu

Ønsker du selv at konfigurere din helt personlige drømmebåd, kan det let gøres ved et klik på nedenstående link.

Når du har konfigureret din drømmebåd, så send besked til os, hvem ved, det kunne være netop din model og konfiguration er på vej hjem til butikken netop nu.

Hvilken Quicksilver er din drømmebåd?

Til vandsportsentusiasten

Er du glad for vandsport, vil du helt sikkert kunne finde drømmebåden i det brede sortiment hos Quicksilver. Flere af modellerne leveres inkl. vanskistang og med en ekstra bred udvendig badeplatform, naturligvis med en stige.

Quicksilver tilbyder ganske mange modeller, uanset om du normalt blot er 2 personer afsted eller en hel flok.

Til fiskeren

Ohøj fisker. Quicksilver har i sandhed også båden til dig der elsker at kaste med snøren på havet.

Uanset om du foretrækker en kompakt båd, en større båd til en weekend med overnatning i kahytten eller måske en båd udelukkende til fiskeri, så finder du den hos Quicksilver.

Find bla. slanke fiskebåde såvel som den perfekte feriebåd med plads til familien og hobbyfiskeren.

Når du er klar til at finde din ultimative drømmebåd, så bare klik på linket til konfiguratoren her nedenfor.

Til weekendturen

Har vejret nogensinde stoppet dig fra at komme på vandet? Intet problem når du vælger en kabinebåd til weekendturen. Her er der nemlig masser af opbevaringsplads til tøj og udstyr og med ekstra plads i kahytten er der altid et godt sted at være ombord, - uanset vejrliget.

Til familien

Sæt tempoet lidt ned og nyd familien for fuld skrue. Ligesom dig, lever vores både for weekenden. Eller for længere ture på vandet. Komfortniveauet er optimeret for at imødekomme alle familiens medlemmer. Det betyder, at du kan slappe helt af både hvad angår sikkerhed og ikke mindst stil - uanset om det er på soldækket, ved spisebordet eller i kabinen.

Når du er klar til at konfigurere din drømmebåd, så tryk på knappen herunder for at gå direkte til konfiguratoren.