Vi har købt stort ind af Mercury påhængsmotorer

Der har aldrig været nogen tvivl i vores hjerter om at Mercury motorer er det bedste vi kan tilbyde vores kunder, når det gælder om at få båden fremad, sikkert og konstant. 

Derfor blev vi så kede af det, da vi tilbage i 2021 ikke kunne skaffe alle de motorer vi havde brug for til vores kunder. Vi blev nødt til at afvise enkelte, udelukkende fordi importøren havde udfordringer med levering grundet Corona.

Det vil vi ikke risikere fremadrettet, og har derfor investeret i et rigtig stort lager af de højeffektive og super robuste bådmotorer, så vi kan tilbyde hele skalaen fra 2,5 hk til hele 300 hk påhængsmotorer.

Vi er dog ikke mere naive, end at vi ved det godt pludselig kan gå rigtig stærkt med salget af de fine motorer. Vil du være helt sikker på, at vi har en model til dig, så kontakt os på tlf. 8862 6232 og reserver din Mercury påhængsmotor.

Alle fordelene ved en Mercury påhængsmotor

Det fantastiske ved en påhængsmotor fra Mercury er ikke bare den høje ydeevne og lange levetid. Det er også det faktum at du får udstyr med når du køber motoren, som sikrer dig en endnu mere behagelig sejlads. 

Køber du f.eks. en Mercury påhængsmotor på 80 hk og derover, medfølger VesselView Mobile helt automatisk, hvorved du er sikret et rigtig godt overblik over din motorstatus på mobilen.

Er du ude efter en påhængsmotor på 175 hk og op får du helt automatisk Mercury´s SmartCraft løsning, Active Trim med. Derved trimmer motoren helt automatisk under sejlads, og sparer dig både brændstof og bekymringer.

Mercury programmet strækker sig fra den verdenskendte V8 motorer til  2,5 HK 4-takt. Uanset dit motorbehov finder du altid en Mercury påhængsmotor, som kan opfylde det. Mercury påhængsmotorer er kendt for jævn og lydsvag drift. 

Takket være kontinuerlige test af motorerne før lancering, er man altid sikker på at få en slidstærk, miljøvenlig motor med enestående brændstoføkonomi.

Ønsker du en påhængsmotor med sportslig ydelse, så er det Mercury Pro XS du bør kigge nærmere på. Denne motor type tager typisk højere omdrejninger i forhold til en "standard" motor, hvorfor både lyden og præstationen er væsentligt kraftigere. 


2023 kommer til at bugne af nyheder fra Mercury

Mercury Avator - den grønne påhængsmotor

Denne el-motor er i den grad nytænkning indenfor grøn fremdrift af båden. Mercury Avator blev lanceret i det tidlige forår 2022 og forventes at kunne leveres i løbet af sæson 2023.

Avator-konceptet er udviklet med øje for hydrodynamisk ekspertise, korrosionsbestandighed, driftsikkerhed og bedste industrielle design.

Denne motor er Mercury´s seneste skridt i en løbende indsats for bæredygtighed ved at muliggøre bådsejlads med nul udledning.

Endnu er disse motorer udviklet til mindre både, og vi forventer at kunne fortælle alt om motorstørrelser, rækkevidde, prissætning osv i løbet foråret 2023.

Mercury V10

I efteråret 2022 lancerede Mercury branchens første V10 påhængsmotorer, dvs. helt nye 350 hk og 450 Verado motorer.

Endnu engang er der tale om nytænkning fra den førende producent af påhængsmotorer, og med en vægt på blot 316 kg og den samme markedsledende monteringsafstand på kun 26" (cirka 66 centimeter) som for V8-påhængsmotorerne, så passer V10-motorerne til de fleste bådmodeller.

Der er endnu ikke sat leveringsdato og priser på nytænkningen fra Mercury Marine, men mon ikke det kommer i løbet af foråret 2023?

Det vil blive publiceret her på siden og naturligvis i vores nyhedsbrev, så snart vi ved mere.