Alt under et tag

"Alt under et tag" er sådan set lidt af et motto for os, for vi anstrenger os virkelig for at kunne service vores kunder med alt hvad der har med bådverdenen at gøre. 

Hos Odsherred Marineservice finder du en mere end almindeligt veludstyret udstyrsbutik, med stort set alt hvad hjertet kan begære af fiskeri- og sikkerhedsudstyr, reserve-og sliddele, motor- og smøreolier, bundmaling samt et bredt udstyrsprogram til de robuste svenske Linder aluminiums både. Skal du finde udstyr hjemme fra dagligstuen, så slå gerne et smut forbi vores webshop, vi bringer varerne lige til din dør.

Det er også hos os du finder nye Quicksilver både, lige fra den helt lille "begynderbåd" til den store weekend flyder. Naturligvis har vi også altid et bredt udvalg af brugte både og bådmotorer.

Vi er autoriseret Mercuryforhandler og har således altid mange påhængsmotorer på lager.

Derudover har vi et yderst veludstyret værksted med branchens dygtigste mekanikere. Ydermere har vi en servicebil, for vi kommer naturligvis ud til dig, hvis din båd er gået i stå midt på sæsonen. 

Om vinteren tilbyder vi vinteropbevaring ude som indenfor, og tilbyder ydermere at udføre vinterkonservering, service, reparationer samt transport fra/til hjemhavn.

Odsherred Marineservice blev startet af Leon Eifos som alm. serviceværksted for både, men er hurtigt vokset til den størrelse det har i dag. Vi udvider kontinuerligt, og har i dag flere kvadratmeter end nogensinde før som benyttes til vinteropbevaring af både.

Netop fordi virksomheden startede som bådværksted, fokuserer vi på at kvaliteten for det udførte arbejde er i topkvalitet. Vores mekanikere er veluddannede, ligesom butikspersonalet har fuldstændig styr på al udstyret og delene i butikken.

Alle ombord har en levende interesse for både og mekanik, og det er nok en af grundene til at vi i dag er landets største LINDER-center, og en af de største forhandlere indenfor Mercury bådmotorer.

Vores personale har i gennemsnit været her i mange år, og kender derfor hver en krog af forretningen.  Søger du noget bestemt, kan det altid betale sig at spørge, hvis medarbejderen ikke ved det, finder han/hun ud af det for dig.

Du finder butikken på Tinghulevej 8B, 4573 Højby, og kan altid kontakte os på mail: service@odms.dkeller tlf. 8862 6232

Nomineret til Årets Vækstpris 2022

Vi var afsindig stolte!

For den 20 december 2022 dukkede formanden for Erhverv i Odsherred op med en flot buket blomster, sammen med en nominering af Odsherred Marineservice til Årets Vækstpris 2022.

Det er ikke mindre end et enormt klap på skulderen, og vi ved vi også kan takke vores mange gode kunder for nomineringer, - derfor skal der herfra lyde et STORT TAK til alle vores kunder.

Vi havde stærke konkurrenter, for erhvervslivet blomstrer her i Odsherred Kommune. Vi var oppe imod SVS Værktøj og Poul Johansen Maskiner A/S. Uden tvivl afsindig dygtige erhvervsdrivende, så vi var spændte da vinderen blev udtrukket ved et stort arrangement fredag den 3 februar 2023.

Vinderen blev Poul Johansen Maskiner A/S. Stort tillykke lyder herfra, men bare vent, vi vender stærkt tilbage.


Hos Odsherred Marineservice møder du ...

Leon Eifos

E-mail: service@odms.dk

Tlf: 21 19 09 10

Leon startede Odsherred Marineservice i 2013. Med 25 års erfaring indenfor reparation & salg af både samt vinteropbevaring har han overblikket.

Chef & Ejer

Maria Eifos

E-mail: me@odms.dk

Tlf: 88 62 62 32

Maria er lidt over det hele, og har altid fingeren på pulsen. Du finder hende både på værkstedet, bådhallen, i butikken og i klargøringen.

Værksted & Butik

Lars

E-mail: lars@odms.dk

Tlf: 88 61 62 32

Lars er vores guru indenfor IT, og sørger for at specielt vores webshop er helt up to date. Med mange års erfaring som selvstændig, har Lars fuldstændig styr på at binde vores lager, bogholderi og salg sammen digitalt. Lars er i øvrigt inkarneret fisker, så skal du have fiskegrej, så tag en snak med Lars.

Butik & IT

I værkstedet

Niklas Krimme

E-mail: niklas@odms.dk

Tlf: 24 96 78 35

For Niklas er ingen opgave for svær eller for bøvlet. Udfordringer tages altid med et stort smil, og han ved hvordan man bruger værktøjet.

Mekaniker

Luffe

Tlf: 88 62 62 32

Luffe er vores tryllekunstner. Han finder altid fejlen, også der hvor andre må give op. Spidskompetencen er påhængsmotorer, men selv indenbordsmotorer klarer han som en mis.

Mekaniker

Frank Lykke Vigh

E-mail: frank@odms.dk

Tlf: 29 10 13 42

Med Franks ekspertise er du aldrig strandet ufrivilligt særlig længe i en fremmed havn. Frank kommer gerne ud til dig med sin fuldt udstyrede servicevogn.

Udekørende mekaniker

Værksted & bådtransport

Tommy Jensen

Med Tommy ombord ved du at arbejdet bliver gjort ordenligt. Tommy er grundigheden selv og står for klargøringen af rigtig mange både hos os.

Klargøring

Bent Wadstrøm

Bent er vores kombinerede klargørings- og Alt-Mulig- Mand. Bent kan finde en løsning til alt og klarer nemlig selv de mest underlige opgaver til UG!

Klargøring

Mikael Vingaard

E-mail: mikael@odms.dk

Tlf: 88 62 62 32

Ofte er det Mikael der transporterer din båd, uanset om det er på tværs af landsdelene, eller bare til den nærmeste havn. Han er også aktiv på kontoret.

Bådtransport / kontor

Bogholderiet

Sabrina Lindenstrøm

E-mail: bogholderi@odms.dk

Tlf: 61 46 69 10

Sabrina holder styr på bogholderiet og sikrer sig at alt betales til tiden, både ind og ud. Hun bogfører med et smil og holder det forkromede overblik i en travl hverdag.

Bogholder