LET, STÆRK OG VEDLIGEHOLDELSESFRI

Er der noget mere træls end at skulle vedligeholde sin båd konstant og hele tiden? Nej vel?

Det er der tænkt over hos svenske Linder, som med sin robuste konstruktion i form af et aluminiums skrog kan holde til det meste og kræver stort set ingen vedligehold. Her er fokus på at din tid er kostbar, og skal bruges til netop det som du synes er sjovt.

F. eks. sejlads i en Linder jolle, der begejstrer uanset om du er hobbyfisker, på tur med ungerne, skal imponere kæresten eller bare skal en tur på vandet for dig selv for at klare tankerne.

Det er bare nogle af grundene til at Linder jollerne med og uden styrepult, er blevet så populære at de efterhånden ligger klar i ethvert sommerhus med respekt for sig selv.


Konfigurer din drømme-Linder

Klik på en af nedenstående 2 links og konfigurer den båd du drømmer om.
Du kan også vælge at besøge vores store udstilling af Linder joller, og få en snak om hvilken jolle der bedst opfylder alle dine krav og behov.


DEN BÆREDYGTIGE BÅD

Aluminium er ofte et udskældt materiale når vi taler grønne løsninger, men det har svenske Linder fundet løsningen på: Både joller og styrepults både er lavet af mindst 50% genbrugsmateriale, og er næsten 100% genanvendelige.

Linder joller er med andre ord genanvendelige og derfor et godt bæredygtigt alternativ til den miljøbevidste køber.

Detaljerne i bådudstyret er også gennemtænkte: Her fås bla. holder til fiskeblik, lækkert træpanel i bunden af båden, flere tørre opbevaringsrum, ja selv platform til fiskestol kan fås til de større modeller. Det betyder at uanset hvilken Linder jolle du vælger, vil der være mulighed for at konfigurere den så den passer til dit personlige behov.

Ydermere har du en båd som holder utrolig længe, måske endda resten af livet. Det er godt for dig, pengepungen og vores klode.