Vinteropbevaring af båd

Vinteropbevaring af båd Sjælland

Hos Odsherred Marineservice tilbyder vi et væld af forskellige løsninger til vinteropbevaring af båd. Allesammen beskytter din båd optimalt gennem vinteren, og du kan vælge, om din båd skal stå indendørs i vores store haller eller udendørs på det beskyttede område.

Der er mange fordele i at få passet godt på din båd vinteren over. For det første slipper du for selv at holde øje med, om kalechen nu også sidder ordentligt under efterårets heftige regnbyger og storme. Ligesom du heller ikke behøver bekymre dig om de til tider hårde vintre, vi trods alt kan have i Danmark og i særdeleshed på Sjælland  Vi kigger nemlig efter din båd dagligt og sørger for, at den har det godt hver eneste dag. Hele vinteren igennem! Og hvis du vælger at få din båd opbevaret i en af vores frostfri haller, skåner du også gelcoaten, kalechen, motoren, alle de elektriske installationer, samtidig med, at du slipper for at eventuel ferskvand i toiletter, vandhaner og brusere fryser til og sprænger installationerne.

Vinteropbevaring af båd

Vi sørger også for at vedligeholdelses-lade på batterierne, så de ikke klapper sammen over vinteren. Ligesom vi også sørger for, at der kommer luft nok gennem kahytten. Så slipper du for at afhente en båd, der er totalt svampet til med skimmelsvamp i gulvtæpper, møbler og på glasfiberen. Du behøver ikke engang selv at komme med båden. For vi tilbyder nemlig også transport af din båd til og fra din lokale havn. Odsherred Marineservice dækker HELE Sjælland. Og vi kører gerne langt for vores kunder. Vi har blandt andet mange kunder fra København, Nordsjælland, Roskilde, Holbæk, Kalundborg, Sydsjælland og Vestsjælland. Ring til os på tlf.: 8862 6232  og hør nærmere om dine muligheder for fornuftig vinteropbevaring af din båd! Bemærk, det er også Odsherred Marineservice, der håndterer bestillinger fra CCCamping og Marine. 

 

Vinteropbevaring i vores store haller. Vil du være helt sikker på at få plads til vinter, så bestil allerede nu!

Vi henter og bringer din båd overalt på Sjælland i forbindelse med service og vinteropbevaring. Du er også selv velkommen til at komme med den

Få serviceret din motor, når den alligevel er til opbevaring. Du får en god pris!

Vælger du at få serviceret din båd hos os, får du gratis vinteropbevaring af drevet.

Bådopbevaring pris - få et godt tilbud!

Prisen på opbevaring af din båd afhænger i sagens natur af, hvor meget båden fylder. Er der tale om en lille 16-fodsjolle, der kun fylder få kvadratmeter, er prisen lav, og tilsvarende højere, hvis du har en lystyacht, der optager 50 kvadratmeter.

Herunder kan du se vores standardpriser, og hvor billigt du kan få vinteropbevaret dit kæreste eje. Men bemærk, at du får en masse stærke tilbud, hvis du vælger at få passet din båd hos os vinteren over. Slå på tråden og få et skræddersyet tilbud!

Vi dækker hele Sjælland

Ligesom med vores bådmekaniker-service, dækker vi hele Sjælland, når det drejer sig om bådopbevaring. Og vi tilbyder også at hente din båd uanset, hvor den står på Sjælland.

Under punktet TRANSPORT, kan du se, et udpluk af, hvilke havne vi henter og bringer fra i forbindelse med opbevaring. Husk, at jo flere services du tilvælger (transport, opbevaring, vinterkonservering, service, polering, maling, etc), desto bedre bliver prisen.

Pris på vinteropbevaring indendørs

(Længde + ½ meter) x (Bredde + ½ meter)
Periode: 1. oktober 2019 til 1. maj 2020

Pris pr. kvm. kr. 220,-
Inkl. vedligeholdelsesladning på batterier.

Håndteringsgebyr og eventuel
leje af stativ/vogn kr. 1500,-

Pris på vinteropbevaring udendørs

Opbevaring på vores sikrede område
Periode: 1. oktober 2019 til 1. maj 2020

Båd eller Trailer pr. måned kr. 200,-
Eks. vedligeholdelsesladning på batterier

Håndteringsgebyr og eventuel
leje af stativ/vogn kr. 1500,-

Vinteropbevaring af båd på sjælland

At få vinteropbevaret din båd hos Odsherred Marineservice på sjælland giver dig en masse praktiske fordele. Vælger du, at få passet din båd hos os, får du selvfølgelig også de skarpeste tilbud på service, bundmaling og polering, ligesom vi også kan få fikset alle de småting, der har plaget dig i den forgangne sæson.

Í vores indendørshaller er der plads til 200 både. Det kan derfor være en fordel for dig, at booke tid til sæson 2019/2020 allerede nu. I sidste sæson var der helt propfyldt. Du kan naturligvis også vælge at lade din båd opbevare på vores sikrede udendørs areal. Vi har vores daglige gang på både værksted og i butikken, og så er området (og hallerne) også overvågede – plus det er en billigere løsning.

Herunder kan du se punktet Bestillingsformular. Vælger du at lade os passe godt på din båd her til vinter, skal du sørge for at udfylde formularen. Her kan du også vælge at bestille en række andre services. Formularen skal du udfylde, printe ud og tage med, når du kommer med din båd.

Er du det mindste i tvivl om noget, så ring på tlf.: 8862 6232

ANSVAR!

For at gøre brug af opbevaring, SKAL båden være forsikret mod alle former for skader og tyveri.

Billig vinteropbevaring af båd

Har du ingen trailer til din båd, er dette bestemt ingen hindring. Vi kan nemlig sagtens opbevare den alligevel. Og uanset om du har en lille hyggejolle på 14 fod eller en luksusliner på 50 fod, har vi det fornødne udstyr til at håndtere den.

Vinteropbevaring på sjælland
I forbindelse med opbevaring af både, kan vi hente og bringe på alle havne på Sjælland. Vi har kunder fra København, Køge, Holbæk, Kalundborg, og endda nede fra Lolland Falster. Vælger du at få vinteropbevaret din båd hos os, får du selvfølgelig en god pris på transporten også.

Her på hjemmesiden kan du se, hvor meget det koster, at få din båd opbevaret vinteren over. Sørg for at printe og udfylde bestillingsformularen. I formularen kan du også vælge at tilkøbe forskellige services til gode priser.

Tips til vinterkonservering

Glem alt om frosten til vinter. Vores opbevaringshaller er isolerede og frostfri, og derfor er din bedste ven bedre beskyttet mod Kong Vinter hos os end hjemme i din egen indkørsel.

Tips
Vil du spare pengene på professionel assistance, så er her et par gode tips til, hvordan du klargør din båd til vinter, altså vinterkonservering af båd:

1. Tøm AL ferskvand af: toiletter, brusere, håndvaske, ferskvandstanken, regnvand der gemmer sig i skroget og så videre.
2. Skyl motoren godt igennem med kølervæske. Husk, motoren skal være så varm, at alle termostater er åbne.
3. Lad motoren drukne i spray/skum-olie. På den måde holder du fugten ude af motorens indre dele.
4. Båden skal have luft. Sørg for, at der kan strømme luft ind under presenningen. Åbn et vindue eller to. Sidst bør du også sætte et par fugtfangere ind i kahytten.
5. Tag batteriet med ind. Vil du være sikker på, at dit batteri holder de næste mange år, skal det helst ikke udsættes for minusgrader. Sørg også for at oplad det en gang imellem gennem vinteren.