Om os

Alt under et tag

"Alt under et tag" er sådan set lidt af et motto for os, for vi anstrenger os virkelig for at kunne service vores kunder med alt hvad der har med bådverdenen at gøre. 

Hos Odsherred Marineservice finder du en mere end almindeligt veludstyret udstyrsbutik, med stort set alt hvad hjertet kan begære af fiskeri- og sikkerhedsudstyr, reserve-og sliddele, motor- og smøreolier, bundmaling samt et bredt udstyrsprogram til de robuste svenske Linder aluminiums både. Skal du finde udstyr hjemme fra dagligstuen, så slå gerne et smut forbi vores webshop, vi bringer varerne lige til din dør.

Det er også hos os du finder nye Quicksilver både, lige fra den helt lille "begynderbåd" til den store weekend flyder. Naturligvis har vi også altid et bredt udvalg af brugte både og bådmotorer.

Vi er autoriseret Mercuryforhandler og har således altid mange påhængsmotorer på lager.

Derudover har vi et yderst veludstyret værksted med branchens dygtigste mekanikere. Ydermere har vi en servicebil, for vi kommer naturligvis ud til dig, hvis din båd er gået i stå midt på sæsonen. 

Om vinteren tilbyder vi vinteropbevaring ude som indenfor, og tilbyder ydermere at udføre vinterkonservering, service, reparationer samt transport fra/til hjemhavn.

Så med andre ord, Vi har alt under et tag!

Odsherred Marineservice blev startet af Leon Eifos som alm. serviceværksted for både, men er hurtigt vokset til den størrelse det har i dag. Vi udvider kontinuerligt, og har i dag flere kvadratmeter end nogensinde før som benyttes til vinteropbevaring af både.

Netop fordi virksomheden startede som bådværksted, fokuserer vi på at kvaliteten for det udførte arbejde er i topkvalitet. Vores mekanikere er veluddannede, ligesom butikspersonalet har fuldstændig styr på al udstyret og delene i butikken.

Alle ombord har en levende interesse for både og mekanik, og det er nok en af grundene til at vi i dag er landets største LINDER-center, og en af de største forhandlere indenfor Mercury bådmotorer.

Vores personale har i gennemsnit været her i mange år, og kender derfor hver en krog af forretningen.  Søger du noget bestemt, kan det altid betale sig at spørge, hvis medarbejderen ikke ved det, finder han/hun ud af det for dig.

Du finder butikken på Tinghulevej 8B, 4573 Højby, og kan altid kontakte os på mail: service@odms.dk eller tlf. 8862 6232

Hos Odsherred Marineservice møder du ...

Leon Eifos - Chef & Ejer
Tlf. 21 19 09 10
Mail: service@odms.dk
Leon startede Odsherred Marineservice i 2013. Med 25 års erfaring indenfor reparation & salg af både samt vinteropbevaring har han overblikket.

Maria Eifos - Værksted & Butik
Tlf. 88 62 62 32
Mail: maria@odms.dk
Maria er lidt over det hele, og har altid fingeren på pulsen. Du finder hende både på værkstedet, bådhallen, i butikken og i klargøringen.

En afsindig veludstyret butik
Tlf. 88 62 62 32
Mail: service@odms.dk
Her finder du alt hvad du har brug for til vedligehold af båd & motor, ny båd & motor, bådpleje, artikler til vand- & fiskesport og meget mere.

Niklas Krimme - Mekaniker
Tlf. 24 96 78 35
Mail: niklas@odms.dk
For Niklas er ingen opgave for svær eller for bøvlet. Udfordringer tages altid med et stort smil, og han ved hvordan man bruger værktøjet.

Sebastian - Mekaniker
Tlf. 23 42 87 66

Sebastian er udlært her hos Odsherred Marineservice, og er kommet tilbage hertil efter et par år hvor han fik endnu mere erfaring.

Luffe - Mekaniker
Tlf. 88 62 62 32

Luffe er vores tryllekunstner. Han finder altid fejlen, også der hvor andre må give op. Spidskompetencen er påhængsmotorer.

Vores fuldt udstyrede servicebil hilses altid med et stort smil, for bådejerne ved at så er deres problemer ovre.

Frank Lykke Vigh - Udekørende mekaniker
Tlf. 29 10 13 42
Mail: frank@odms.dk
Med Franks ekspertise er du aldrig strandet ufrivilligt særlig længe i en fremmed havn. Frank kommer gerne ud til dig med sin fuldt udstyrede servicevogn.

Mikael Vingaard - Bådtransport / Kontor
Tlf. 88 62 62 32
Mail: mikael@odms.dk
Ofte er det Mikael der transporterer din båd, uanset om det er på tværs af landsdelene, eller bare til den nærmeste havn. Han er også aktiv på kontoret.

Det er helt almindeligt hos os at sørge for forårsklargøring når kunderne bestiller vinteropbevaring. Som oftest laver vi også service på motoren, så alt er klar til starten i foråret.

Bent Wadstrøm - Klargøring
Bent er vores kombinerede klargørings- og Alt-Mulig- Mand. Han klarer nemlig selv de mest underlige opgaver til UG! 

Tommy Jensen -  Klargøring
Med Tommy ombord ved du at arbejdet bliver gjort ordenligt. Tommy er grundigheden selv og står for klargøringen af rigtig mange både hos os.