Om os

NYHED: Vi har åbnet en webshop, hvor du kan købe tonsvis af udstyr og reservedele til din båd. KLIK HER for at komme til webshoppen og få et godt tilbud!

Besøg Odsherred Marineservice & Marinebutik – den største butik med både og bådudstyr på Vestsjælland. Vi har netop flyttet butikken til store. lyse og flotte lokaler, hvor du kan købe en masse forskelligt lækkert bådudstyr. Pt. tilbyder vi et bredt sortiment af udstyr til både – motorbåde og sejlbåde, og vi udbygger konstant butikken med nye varer. Bemærk, at vi også har et samarbejde med Palby, så du også kan købe alle deres dimser direkte hos os. Kom forbi og kig dig omkring. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, og der er altid kaffe på kanden! Og husk, at du også kan vælge vinteropbevaring af båd både inde og ude!

Bådudstyr på Sjælland

Du finder Odsherred Marineservice & Marinebutik på adressen Tinghulevej 8B, 4573 Højby. Butikken har åbent hverdage mellem 08-1630, lørdag 10-14 og søndag efter aftale. Udover vores butik med bådudstyr finder du også et udvalg af brugte motorer, både påhængsmotorer og indenbordsmotorer, og du er også velkommen til at gå en tur rundt på vores store område, hvor vi har masser af brugte både til salg. Bemærk også, at vi er blevet forhandlere af Brenderup-trailere og Joda-joller, som vil blive udstillet i vores store butik.

Bådudstyr til salg

Hos Odsherred Marineservice & Marinebutik kan du blandt meget andet købe: Bundmaling (både grunder, primer og maling), bådpleje (voks, shampoo, olie, polermiddel), syrefaste og rustfri skruer, bolte, møtrikker og beslag, fendere, kabler, Garmin GPS’er, ekkolodder og andet elektronik, trailere, trailertilbehør, værktøj, gummibåde, motorer (påhængsmotor + indenbordsmotor), drev, pullerter, lys og spotlights, filtre, olie, serviceartikler og alverdens andet bådtilbehør – og har vi det ikke på lager, kan vi skaffe det hjem til næste dag. Kig ind og få en bådsnak, vi sætter en ære i, at du går glad hjem med noget kvalitetsudstyr og en masse gode tips og tricks i baglommen.

Bådpleje

Vi fører alt i bådpleje: Shampoo, polermiddel, voks, olie til teakdækket og meget andet.

Bundmaling

Vi har alt i bundmaling og bundbehandlings-artikler. Derudover er vi altid klar til at rådgive, så du ender med det bedet resultat.

Bådudstyr fra Palby

Vi er blandt andet også forhandlere af Palbys store udvalg af forskelligt bådudstyr, og kan desuden hjælpe dig med at købe de helt rigtige dimser.

Holbæk Bådcenter

Efter at Holbæk Bådcenter afviklede deres forretning i april 2016, er Odsherred Marinebutik den eneste butik med bådudstyr på Vestsjælland.