Oplev gennnemgang af din nye motor i nedenstående video

Vidste du at Mercury V6 er den mest støjsvage påhængsmotor på markedet?

Husk din tilvalgspakke når du køber påhængsmotor

En Mercury påhængsmotor er ikke bare en påhængsmotor. Du har nemlig mulighed for at bestille et stort udvalg af tilvalgsprodukter, der passer til lige præcis den påhængsmotor du foretrækker, når du køber Mercury. Tilvalgspakkerne inkluderer specifikt rigging udstyr såvel som digitale løsninger fra hele SmartCraft pakken, der sikrer en endnu mere behagelig tur på vandet.

Tilvalgspakker
4-takt / Fourstroke
9.9 - 30 hk

Tilvalgspakker 
4-takt / Fourstroke
30 - 225 hk

Tilvalgspakker 
Pro XS
115 - 300 hk

Tilvalgspakker
Verado 
250 - 400 hk

Tilvalgspakker
Racing
250 - 400 hk

Du får endnu mere med når du investerer i en Mercury påhængsmotor

Det fantastiske ved en påhængsmotor fra Mercury er ikke bare den høje ydeevne og lange levetid. Det er også det faktum at du får udstyr med når du køber motoren, som sikrer dig en endnu mere behagelig sejlads. 

Køber du f.eks. en Mercury påhængsmotor på 80 hk og derover, medfølger VesselView Mobile helt automatisk, hvorved du er sikret et rigtig godt overblik over din motorstatus på mobilen.

Fra 2021 leveres Mercury´s SmartCraft løsning, Active Trim, automatisk med alle påhængsmotorer fra 175 hk og op. Derved trimmer motoren helt automatisk under sejlads, og sparer dig både brændstof og bekymringer.

Mercury programmet strækker sig fra den verdenskendte V8 motorer til  2,5 HK 4-takt. Uanset dit motorbehov finder du altid en Mercury påhængsmotor, som kan opfylde det.

Mercury påhængsmotorer er kendt for jævn og lydsvag drift. Takket være kontinuerlige test af motorerne før lancering, er man altid sikker på at få en slidstærk, miljøvenlig motor med enestående brændstoføkonomi.

Ønsker du en påhængsmotor med sportslig ydelse, så er det Mercury Pro XS du bør kigge nærmere på. Denne motor type tager typisk højere omdrejninger i forhold til en "standard" motor, hvorfor både lyden og præstationen er væsentligt kraftigere. 

Læs mere om hvad Mercury står for her, eller læs mere om de forskellige kategorier i nedenstående tekster.

Propangas 
5 hk

Eco-venlig sejlads, indtil videre i en størrelse der egner sig perfekt til joller, gummibåde og som hjælpemotor til sejlbåde.

4-takt / Fourstroke
2,5 - 225 hk

På grundlag af årtiers erfaringer på vandet verden over, leverer vores 4-takt motorer pålidelige og økonomiske præstationer, som du kan stole på sæson efter sæson. 

Pro XS
115 - 300 hk

Påhængsmotorer med kraftig ydeevne sætter dig i en førende position – og holder dig der. Pro XS er det foretrukne valg for konkurrencefiskere og andre konkurrenceentusiaster. 

Verado / Racing
250 - 450 hk

FART ved hjælp af moderne videnskab, innovativ teknologi og raffinerede processer. Vores serie af påhængsmotorer er baseret på en lang række kompromisløse gennembrud.